Η Λίβερπουλ που έγινε… Ρεάλ Μαδρίτης Ημερομηνία:
Σήμερα 25/5/2025, 16:52 - Εμφανίσεις: 6
Η διοίκηση της Λίβερπουλ παρουσιάζεται αποφασισμένη να υλοποιήσει στο ακέραιο την υπόσχεση που έδωσε στον τεχνικό των «κόκκινων», Άρνε Σλοτ για τις μεταγραφές του καλοκαιριού.
Οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας έχουν διαμηνύσει στον Ολλανδό προπονητή πως θα έχει στην διάθεσή του το μεγαλύτερο μεταγραφικό μπάτζετ στην ιστορία του συλλόγου και όλα δείχνουν ότι οι πρωταθλητές Αγγλίας είναι διατεθειμένοι ν’ ακολουθήσουν τα… χνάρια της Ρεάλ Μαδρίτης.
Δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από τις εξελίξεις στην υπόθεση Φλόριαν Βιρτς, καθώς η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει την σπουδαία μεταγραφή, τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία της Λίβερπουλ με την Λεβερκούζεν και οι Άγγλοι θα δώσουν περισσότερα από 120 εκατ.
ευρώ για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον διεθνή Γερμανό μεσοεπιθετικό.
Το αν «αξίζει» να δώσει η Λίβερπουλ αυτά τα χρήματα για τον 22χρονο άσο είναι ένα μεγάλο θέμα, το σίγουρο όμως αφορά την αλλαγή τακτικής από πλευράς του αγγλικού συλλόγου.
Οι «κόκκινοι» ήταν οι μεγάλοι νικητές στην κόντρα με την Σίτι για την απόκτηση του Βιρτς κι όταν ξεκίνησε η κόντρα των δύο μεγάλων αγγλικών συλλόγων για τα «μάτια» του Γερμανού άσου, ελάχιστοι μπορούσαν να φανταστούν ότι η Λίβερπουλ θα ήταν η νικήτρια.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Η Σίτι αναγκάστηκε να κάνει πίσω εκτιμώντας πως δεν υπήρχε λόγος να δώσει αυτά τα λεφτά στην Λεβερκούζεν και την ερώτηση είναι αν θα δούμε από τους «κόκκινους» κι άλλες τέτοιες εντυπωσιακές κινήσεις στο καλοκαιρινό μεταγραφικό «παζάρι».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Σε ότι αφορά πάντως τον Βιρτς, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Λίβερπουλκαταβάλει προσπάθεια να βάλει στο παιχνίδι και πιθανότητα παραχώρησης του Νούνιες και του Έλιοτ στην Μπάγερ, στα πλαίσια προσπάθειας να δώσει λιγότερα χρήματα στην γερμανική ομάδα.